25. februārī Latvijas Universitātes Cēsu filiālē Zoom platformā notika 2020./2021. studiju gada nozīmīgākais pasākums - izlaidums.

Triju dažādu Skolotāju studiju programmu 79 absolventes sirsnīgi sveica augstskolas rektors I.Muižnieks, PPM fakultātes dekāne L.Daniela, programmu direktores: A.Petere, I.Stangaine, D.Augstkalne, Cēsu filiāles kolektīva vārdā - filiāles direktore M.Raudziņa. Visi sveicēji uzrunās akcentēja iegūto zināšanu un prasmju lietderību šodienas tik ļoti mainīgajā pasaulē, aicinot pie sasniegtā neapstāties, bet turpināt pilnveidot savu kompetenci.

Prieks par visu absolventu veikumu, jo studijas bija jāsavieno gan ar ikdienas darbu kādā izglītības iestādē, gan rūpēm par ģimeni, bet īpašs prieks par Viktoriju Koroļovu, kura par teicamām sekmēm saņēma arī rektora Atzinības rakstu!

Emocionālā brīža izskaņā pateicības vārdus Latvijas Universitātes kolektīvam un Cēsu filiāles darbiniekiem par veiksmīgo sadarbību gan studiju procesa nodrošināšanā, gan pirmo nopietno pārbaudījumu izturēšanā, veicot zinātniski pētniecisko darbu, gan vienkārši - būt kopā, teica nu jau diplomētās skolotājas Eva Monika Švarca un Maija Kulinska.

Dalīties